....



Snart så ska jag fara till Olivia och vi ska sminka och fixa håret, sen så far vi till Tobias och firar nyår!

Mitt nyårs löfte:
  • Att äta mindre godis!! hihihi

Igår kväll så ...


Bild på Olivia från i sommras.

Igår kväll så var jag med Olivia och först så såg vi film (Legally Blond) och åt glass med maränger, chokladsås och varma hallon. Sen så prova vi ut sminket och hur vi ska ha håret på nyår. Sen när jag skulle gå hem så följde Olivia mig en bit och då lekte vi med tomtebloss. :P

Ken Lee



SNYGGGG

I går...

I går så var jag på ica maxi och såg Kevin, Alice och Robin. Det var mycket folk som trängdes och då blev det inte bättre att några folk försökte få sig förbi med sina kundvagnar.

Aja här kommer några bilder:



Dom är klickbara ;)

Gris-rosa-tunika

Idag så for jag och mamma till stan och skulle handla på rean. Det var hur mycket folk som helst på stan, på gina så var det kö över hela affären och samma sak på cubus och h&m. Men jag handla ändå några saker.

Det blev det här:



Gris-rosa-tunika från Cubus
Klockan och halsbandet köpte min söta mamma till mig från Ur & Penn
Lösögonfransarna som jag kanske ska ha på nyår är från H&M
Mössan och byxorna är från JC

Jelly Belly....



Sitter och läser hur tidningen CHIC och äter Jelly Bellys och Skittles. Det är ett amerikanstgodis som min morbror har skickat till oss, för han bor ju där.

Cuppy Cake Boy




Söt kille!!

19 december

Den 19 december hade jag och några kompisar lilla julafton. Lekte nån julklappslek, fika  och såg Sunes Jul.

Först så väntade vi på att Linn skulle komma:





Sen kom Linn och då drack vi en välkommsdrink:





Sen körde vi julklappsleken:








Sen fika vi mina goda muffinsar och Josses glass:





Sen sog vi halva Sunes Jul!




24 december

Idag så har några ur min släkt varit här och firat jul. Vi har ätit i mängder, spelat spel, sett Kalle Ankas jul, öppnat presenter osv.

Ett kollage av vad jag bland annat fick idag:



Ha en fortsatt trevlig jul!!
puss


Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, men min ursäkt är jag inte haft ork eller tid! Jag ska försöka att blogga lite mer.

MUFFIN!!


Har nys bakat muffins. Om dom hände kunde se ut som dom på bilden, men dom smakar faktiskt väldigt gott.

Dagens tv:
Vänner 19.30
Ugly Betty 20.00

Sen kanske man ser en snutt av Titanic som visas på trean.

jajamen

Idag så har jag städat mitt rum lite grann för det behövdes verkligen. Sen så tvinga mamma och pappa mig att äta på efs, men det olivia var där så det va jätte bra. Sen när jag kom hem blev jag rå sugen att se kalle och choklad fabriken, så den såg jag efter jag hade sett gossip girl.


GLÖMT

I kväll såg jag film med mina päron, vi såg supersugen. Efter filmen var slut så kom jag i håg att jag skulle vara i kyrkan klockan 5, så det var lite för sent. Vi skulle ha julmusik och jag hade helt glömmt bort det!! Jag har typ dåligt samvete attt jag inte kom. Förlåt så mycket!

Dagens film:


Igår fick...

Igår fick jag ta hem min väska från sy-slöjden, jag fick VG+ på den.

Igår på min skola så var det luciavaka och det sög. För att dom visa en jätte dålig film och sen gjorde vi typ inget alls, vi satt bara och dega. Och sen så missa vi idol finalen. Men luciatåget åttorna hade var jätte bra. Jag fick gåshud när vissa sjung solo, dom var hur bra som helst.

Min VG+ väska!!


....



Julklapparna jag slog in ;)

Rocky Road



Idag så vakna jag vid 11 och sen fika jag frukost och klädde mig. Sen bad mamma mig att slå om julklappar och jag passa slå om julklappar som jag hade köpt också. Efter det hjälpte jag mamma att baka  Rocky Road

Nu så ska jag nog gå och städa mitt rum.
Hej så länge!

Dagens....


Dagens smycken: består av en gammal klocka från mammastid den funkar inte ens. Armbandet har jag köpt på en marknad för en femma.

BRING BACK THE LOVE

Har varit på Cubus idag för att dom har ju haft 30% rea på alla kläder och 15% rea på allt smink. Jag for dit med mamma och Olivia. Mamma köpte en pyjamas till mig som jag ska få i julklapp och sen så köpte hon en t-shirt åt mig också.

Denna tröja köpte mamma åt mig:


You are my sweet little bean ♥




















Dom här söta godisarna fick jag av Olivia.
Hon har varit i Stockholm och shoppat och sett Idol!!♥


OLA



Kolla in förvandlingen på Idol-Ola.

Aja nu så ska jag gå och se Greys på kanal 5 :)

Take On Me


Lovebug

Har nyss tagit på mig mys kläder och nu så sitter jag och lyssnar på Lovebug med Jonas Brothers.


Happy Days

Idag så har jag varit på skolan, två prov med att börja veckan är inte såbra start och ett prov i morgon. BLÄ!!!

Mamma börja sjunga en gammalseries intro låt, så jag var tvungen att lyssna på den och man får den på hjärnan hur lätt som helst!!


KLAPPAR!



Nästan direkt jag vakna var det snabba ryck med äta frukost och klä sig för sen bar det av till stan med mamsen för att handla julklappar. Nu har jag bara en julklapp kvar att köpa.

När jag kom hem så slog jag om alla julklapparna, den rosa blev min favorit och den ska mamma få. Sen så började jag plugga på engelska provet vi ska ha på måndag. Helgen är väl tillför att vila från skolan, så då ska man inte plugga på något prov!!!! Aja när det var färdigt pluggar så såg jag Brudens bästa man med mamma. Den var faktiskt bra, så den!!

I MORGON

I morgon så drar jag och mina kompisar och bowlar och ska äta nånstans också. Det blir nog roligt. Då blir nog det bilder tagna.

Men ska dra och plugga lite till nu!!
Så vi hörs
;)


Den Fjärde December

Kom nys hem från skolan, har faktiskt varit en slapp och bra dag idag. Har sett innebandy finalen osv. Idag så ska jag göra en biologilabb och träna innför Fysik-provet imorgon.

Har syns sett dagens avsnitt av julkaledern. Man får då inge julstämmnig av den. För det är inte ens snö utan dom är typ i påltvärld. Och jag har inte ens en chokladkaleder, så en sån MÅSTE jag köpa så fort som möjligt.

Men det här spelet får man julkänsla av. Jag är på sista banan nu!! :P
byebye



Den Första December.



Idag så försovde jag mig så jag hann inte se julkaledern. Men sen när jag kom hem från skolan så såg jag den på datorn, den var inte så bra men det går att se på. För man måste nästan se julkalendern för det har som blivit tradition och det som också har blivit tradition är att he en chokladkalede. Och jag har inte köpt någon än, men en sån får man skaffa sig!!!

Idag så tog jag hem jätte mycket böcker från skolan så jag skulle plugga. Och dom som känner mig vet att jag tar hem böcker men pluggar aldrig! Men idag har jag gjort jätte mycket jag är typ riktigt stolt över mig själv.
Men nu så ska jag fortsätta plugga.
Syns sen
/olivia

RSS 2.0