Du är guld värd mamma!



Idag är det morsdag, mamma fick ett linne från monki och te från lagerhaus av mig. Mormor kommer hit idag ska äta tårta och sånt, jag tror även att magnus skulle komma. Men nu blir det att steka i solen, innan alla kommer. bye

på stan



Idag har jag varit på stan. Följde med mamma för att hon skulle klippa sig och ville ha smakråd. Det blev inhandlat en tunika från GinaT, eyeliner, mascara och bh från H&M ska ha den till skolavslutningen. Vi for och skolade på sun tan och åt lunch på subway. Ikväll kanske man far och grillar, men vi får se.
Nu ut och försöka bli brun. Ha det gött!

alla prov gjorda




Randigt - Mammas. Chinos - Gina T. Halsband och skor - Gjort själv.

Nu är allt inlämnat och alla prov gjorda. För betygens sätts på söndag, känns så skönt. Allt är snart över. Snart kommer jag att lämna Bureskolan föralltid, men faktiskt så känns det sorgligt på nåt sätt. Tänk att vi har gått där i hela 10 år.

arg och besviken

Jag känner mig så arg och besviken. Som några vet har jag gått ledarskola och då fick jag och två av mina kompisar ett jobb på barnenskonferens under kristihimmels. Dem sa att vi skulle få 200 kr per dag. Jag tänkte att det skulle bli drygt att var där under vårat minilov vi hade från skolan, men då blev man ändå frestad av dem 800 kronorna man skulle få så då ställde jag upp. Och nyss frågade min ena kompis hur betalningen skulle ske. Men då kom det fram att vi inte kommer att få några pengar. Jag är så arg att jag har missat så mycket under dem dagarna för jag skulle upp tidigt och fara till stan och vara där till tre eller fyra. Jag for till och med tidigt från josse kalas för jag skulle fara med moppen klockan 8 från bure nästa dag. Jag har dessutom slösat bensin, och kommer inte få ett öre. Jag fattar inte hur dem kan tro att vi var där för vi inte har nåt liv och gör det gratis. Att vi till och med hade lov och var där alla dagarna. ÅÅÅÅÅÅ jag blir så arg. Om dem lovar pengar så ska dem ge oss!

SOV SÅ GOTT

Det blev inge skrivning av kemilabbrapport, det får bli nån annan dag. Träning idag tyckte jag gick jätte bra så nu är jag rå peppad till matchen på torsdag. Men innan torsdag kommer jag nog att hinna ändra mig och inte ens vilja spela, för vi kommer att förlora med så mycket. Men just nu känns det bra, vi får se hur länge det håller i sig.
Har jätte ont imagen för jag har tryckt i mig alldeles för mycket smoothie, det blev en med typ allt vad vi hade hemma. Jag hade i två päron, en banan, hallon, hallonsylt, flingor och såklart yoghurt. Nu blir det att torka håret och sen i säng.
Sov så gott mina vänner

Fever Ray


When I grow up - Fever Ray

When I grow up, I want to be a forester
Run through the moss on high heels
That’s what I’ll do, throwing out boomerang
Waiting for it to come back to me.

I want to be a forester run through the moss on high heels.



Det blev ingen solning i går, hann justochpass klart med Bostaden. Den lämnade jag in i dag, det kändes bra att ha det avklarat. Idag innan fotbollsträningen så har jag tänkt att bli klar med en kemilabbrapport.
hejsvejs

En solig dag som denna




Skolan idag gick snabbt för att vi har typ haft tre lektioner och sista lektionen hade vi Hk och då gjorde vi flarntårta med glass och hallon. Supergott! När jag kom hem så gick jag ut och fikade ett winerbröd som farfar hade kommit med och ett glas saft, så idag har jag inte dirket varit så nyttig. Tog några bilder när jag var ute, vad tycks?

Idag har jag tänkt att göra klart Bostaden och om jag hinner så kanske jag far och solar på badhuset.

Hörs sen!

Idag har jag på mig.....




Halsband - H&M. Linne - Monki. Tights - GinaT. Gladiatorsandaler. Fjällräven jacka - Mammas gamla

in handlat i Luleå

Har ju varit i luleå i helgen. Hade jätte trevligt, lägger in bilder på det sen. Men nu kommer vad som shoppades där borta.








Örhängen - Ur & Penn, Nagellack - Kicks, linne och tygväska - monki, shorts - gina

pictures by me


Today




Örhängen - gjort själv, tights, kjol - mammas gammla, skärp - 2hand, röda dojor


Idag har jag varit på skolan lämnade in USA arbete. För imorogn så drar jag till luleå med en massa kompisar, vi ska shoppa, äta gott, gå på bio, gå på spa, rida islandshästar och massa mer. Hopas vi får det trevligt! Ikväll har jag träning i bure. Har ont i magen för jag har käkat lite för mycket av den goda woken pappa gjorde.

Ha det bra syns sen!



idag...

Idag vaknade jag med en mindre smärta i nacken, så det var ju tur att det har blivit mindre. Till frukost hade mamma gjort en jätte god smoothie med banan, jordgubbar och gojibär. Idag har jag jobbat med USA, men jag fick så fruktansvärt ont inacken på grund av skriv-ställningen.

Idag bjuder jag på en skitsnygg bild på lena!

huvudet på sne

Idag var det tänkt att jag skulle fara och spela match i Jörn. Men då blev det så att jag fick typ som nackspärr fast så mycket ondare. Jag har inte kunnat vrida huvudet nåt, har varit tvungen att gå omkirng med huvudet på sne och så fort jag rörde mig så skrek jag.

 Jag fick veta att mitt lag vann matchen med 3-2 som tur var. Bra gjort tjejer!

Måste till Trästocks



Såg för någon dag sen att Veronica Maggio ska till trästocks. Så då måste jag verkligen dit och se henne. Jag ska även se Miss Li och Moto boy som också ska dit. Jag tycker det är jätte bra artister i år, så jag måste till trästocks. måstemåstemåstemåstemåste

Min hund luktar plommon






Min hund luktar plommon för hon har blivit ny klippt och ny badad i sitt nya plommon schampoo. Så nu är hon jätte vit.

Idag har jag haft mattenationella. Som inte gick så bra fick hjärnsläpp på allt. Till och med G-frågorna tyckte jag var svåra. Jag var tvungen att missa träningen idag för att jag hade för mycket kvar på USA. Så min dag har varit mycket plugg, hunnit fått ångest för att man har så mycket kvar i skolarbete men så lite tid. Men jag rundade av min dag bra med Ugly Betty, Desperate Housewives och en glass. Och med dessa bilder(ovanför↑) vill jag säga godnatt. För nu ska jag krypa ner i min säng och se tv tills jag somnar.
God Natt

Curly Boys


Armand Mirpour - Curly Boys Law

Är ledig från skolan idag, för lärarna har utvärderings dag. Så jag sitter och skriver USA och lyssnar på låten ovan. Om ni känner igen den så är det därför den är med i JC-reklamen.

Igår for jag och Olivia köpte glass och då ringde Josse som undrade om vi ville komma till sjöbotten och va med en massa folk. Så då snabb åt vi upp glassen och for hem för att sätta på sig lite varmare kläder och sen tog vi mopparna för att fara till sjöbotten. Vi såg en film som heter Big Daddy sen prata vi lite sen for jag och olivia hem.

Simma lungt!


så det så

Alla som känner mig och vet vad som hände när vi var och grilla i båthamn, när  jag lånade Josses moppe. Men vet ni jag körde en dt i dag och jag klarade att växla och koppla och allting! Jag är ganska stolt över mig själv. Jag körde inte på nån eller inte in i nån husvägg!!

+ Vad tycker ni om min nya header? :)


1 maj (igår)


Bild på Bella från i Sommras!

Igår hade jag det jätte trevligt. Vaknade vid 12 och då klev jag och olivia upp (hon hade sovit hos mig) och gjorde brunch. Det var ju sånt fint väder så vi gick ut och åt. Sen sola vi och såg lite tv. Därefter for Olivia hem till sig, så jag gick i duchen och klädde mig för vi skulle fara och köpa glass sen. Efter glassen cykla vi omkring, hamnade i en lekpark, gungade och pratade och sånt. När vi kom hem till mig åt vi kyckling och pasta som mamma hade gjort. Sen tog vi mopparna till Albin för att vara med Ida, Albin och Tobias. Sen for vi alla till Erik, han hade fest så for dit för att träffa lite folk och sånt. Var inte länge där så då for vi hem till Bure igen och då följde Josse och Kalle med. Sen for på Statoil för att hyra film och köpa godis. Vi hyrde Ciao Bella som alla hade sett tre gånger var förutom jag som inte ens hade sett den.

....jwdekmv,cq

Idag firade vi valborgs på burvikshällorna. Vi grillade och sjöng och hade det bra. Albin och Susanna bastade och bade i havet. När vi skulle fara hem så fick samme punka på sin moppe, den vobla och han skjutsade josse, så hon ramlade av. Vi ringde 112 och ambulansen kom med polisen efter sig. Allt blev så konstigt och man känner sig konstig också, det är därför det blir så konstigt inlägg. Och det ända jag önskar nu är att det inte är så allvarligt med Josse och hon mår bra så fort så möjligt.


RSS 2.0