IGÅR KOM MITT PAKET


Igår kom mitt paket från H&M. Jag ska skicka tillbaka skorna och shortsen för att byta till en annan storlek.



Text..

Igår kväll var jag med Olivia, Linn, Tobbe, Albin, Samme, Gustav och Nicklas. Vi kom på iden att fara till Erik och se vad som hände där, så vi tog mopparna och for dit. Träffade massa folk  och sånt. Vi for när nån fick ett sms att polisen skulle komma, men jag tror aldrig att polisen kom.

Idag ska jag ha match på tallbacka klockan tre mot Jörn. Är ganska peppad men ändå nervös för det blir årets första 11mannamatch. Så kom och heja på oss!
Sen efter matchen far jag till stan och ska vara med massa kompisar, äta gott och ha det trevligt.

Imorgon ska jag till farmor som bor i glommersträsk, hon fyller 70år så då måste man följa vare sig man vill eller inte. Jag ska försöka att övertala min föreldrar att inte jag behöver följa med. För när var hon på mitt födelsekalas sist? Hon kanske har varit på mitt kalas en gång, det är alltid vi som far till henne.

So long my friends!

Mjukglass

Idag dirket efter skolan så for jag och Olivia och köpte mjukglass på statoil. Den var hur god som helst, årets första. När jag kom hem så tyckte jag det var så varmt så jag tog på mig ett par shorts och gick omkring med, provade att gå ut och jag frös inte ett tug. Härligt, härligt var det kändes konstigt att gå bar bent medans det fortfarande finns snö kvar.



1. Olivia med sin glass 2. Min glass

Ha en bra kväll!! :)

live fast and die young


MGMT - Time to Pretend

Här kommer ännu en till låt med MGMT.  Jag gillar verklligen deras låt Kids och den här↑.

Nu ska jag far till bibiloteket med Olivia vi ska låna nå böcker vi kan skriva våra bok recensioner till svenskan. Måste även skriva lite USA idag och jobba matte så jag har repeterat lite till mattenationella som vi har i morgon :)

Take only what you need from it

MGMT - Kids


Katten



randigt och fläckiga jeans-tights - gina, svarta naglar, kedja - ur & penn

Så här har jag sett ut idag. Jag målade mina naglar svarta igår kväll medans jag såg långfilmen som visades på TV4, svalan, katten, rosen, döden hette filmen. Jag har även på mig det ny shoppade från Umeå och en kedja som har haft ett smycke men det tog jag bort.

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Klänning

Idag var jag på stan och hämta ut min telefon som hade varit på lagning och bytte jeans-tightsen som jag köpte igår mot en större storlek. Jag köpte även min examensklänning, så det känns skönt att ha det bort gjort. Nu måste jag hitta ett par fina skor som jag kan ha till.


i Umeå

Igår var jag  i Umeå på sjukhuset för att göra återbesök om min höft som jag opererade 2007. Jag röngade mig och sen så undersökte läkaren mig och då boka han en operation för att ta bort spiken för att det är dags, så efter sommarn så tar jag bort den. Och efter sommarn tar jag även bort min tandtställning så då har jag inet järnskrot i kroppen kvar! Efter jag var klar där så for jag mamma och pappa på stan jag köpte en randig-tröja och ett par jeans-tights på Gina.



Back on Track

Jag vet att jag har varit lite frånvarande med bloggen men jag har bara inte haft lust att skriva men nu gör jag ett nytt försök.
 

RSS 2.0