övernattning

Kom nyss hem från Gluggen dom har haft övernattning, men så mycket sovning blev det inte. Kvällen och natten har beståt av kakor och skrattanfall liggandes på glovet av att man är så trött.

men nu orkar jag inte skriva nå mer måste gå och lägga mig

brosan

Direkt efter skolan idag for jag och mina föräldrar till stan för att köpa presenter till min bror som fyllde 20 år igår. Han har ju varit i Katrineholm för att gå skola men nu sitter han på tåget till Skelleftå, för att han ska göra sin praktik. Så dår får han väl presenterna imorgon. Men istan hämta vi även ett bord åt mormor som vi for till ursviken för att lämna till henne. Mormor bjöd på middag och efterrätt, hon hade även gjort ett par vantar åt mig, skitfina.

Här kommer en fin bild på minbror och min söta mormor:


lite text.

Idag gick skolan bra och nästan resten av veckan blir lungn. För vi har inga läxor men då har vi ett nationella på onsdag och på fredag så är vi lediga. Så då får vi se vad som hittas på :)

Idag följde med mamma på core som är en typ av gympa som tränar rygg och mage. Jag tyckte det var ganska tråkigt, för man låg i en hel timme på samma plats och gjorde olika övningar. När jag kom hade ett paket från ellos kommit till mig :)

latte pulver

Idag har jag jobbat ganska mycket med USA, men jag är ju så seg på att skriva så jag har typ bara hunnit två sidor :(.

Nu sitter jag då och dricker varmt vatten med latte pulver och käkar bullar och ser beck som går på tv4.


22 mars

Igår kväll gick jag och Olivia till Statoil och köpte godis. När vi kom hem till henne så bjöd hon på en kola-lingon-paj, den var jätte god. Sen så såg vi Wild Kids och käka godis. Vi spela kort och fika lite mer. Så en samanfattning av i går kan man säga en massa onyttigheter och dator.

Idag blir det att försöka göra så mycket på USA-arbetet.





GE MIG TRÖJAN!!!!


En sån här vill jag ha............


Math

Idag har jag pluggat matte så jag är alldeles slut. Har matteprov imorgon, hoppas det går bra. I veckan har vi även fysik prov och måste vara klar med USA-samhälls. Jag ligger ganska efter i det så det blir väl att ta hem och jobba.
Förlåt för dålig uppdatering, har bara inte haft lust eller ork att skriva nått. Jag har tusen bilder på lager som jag kanske visar nån gång - från sportlovet och Olivias kalas.

Nu så ska jag fortsätta se CSI NY. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

Olivia H 16år



Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Olivias födelsedag.
Idag fyller min kompis Olivia Holmström 16år, så ett stort GRATTIS till henne.
PUSSSSSPUSSSSSSSS


Ramar.

När jag var på Ikea så köpte mamma två ramar åt mig. I dom har jag fina bilder från sommarn. I den första ramen så är det jag och Josse och i den andra är det Josse och Susanna.


Bureberget.

Det gick bra på berget i går men det blev inte så mycket slalom istället åkte vi madrass ner för backen det var typ livsfarligt för det gick så fort och att vi åkte upp med madrassen för liften, det var ganska svårt för det blev ganska tungt att hålla i liften för hela backen.

Idag var det tänkt att jag och några kompisar skulle till bygdsiljum men då fick vi ingen skjuts hem. Så jag och Olivia ska till Bureberget och åka i stället. Så nu ska jag gå och valla min skidor.
Pussssspusssss

Randigtröja.

Ikväll har bureberget öppet på kvällen och det är vi i tjejgruppen som ska sälja fika, vi ska turas om att sälja fika och åka i backen. Så nu ska jag börja göra mig iordning byta ut jeans mot underställ osv.

 Detta är vad jag har haft på mig idag:





Randigtröja - H&M, Byxa - Cubus, Väst - Åhlens, Halsband - Disneyland i Los Angeles, Rosettklämma - Gjort själv

Thomas Sabo

Sitter och äter på en varma-koppen-soppa och bläddrar i en Thomas Sabo katalog. Försöker komma på vilket hänge jag ska köpa så jag hänga det i mitt halsband jag fick från Thomas Sabo i julklapp av mamma. Jag tror jag ska ha ett eiffeltorn eller en sko eller min månadssten, eller alla.











Bilderna är hämtade från thomassabo.com

text.

Idag for jag, linn, albin, tobias och björn upp till Bureberget och åkte slalom.
Efter jag kom hem baka jag muffins till imorgon och duscha för halv åtta skulle jag möta Olivia, Tobias, Fredrik och Björn på Statoil och vi skulle hyra film. Det blev Ravenswood, som inte var så bra. Sen for vi hem till Björn såg den dåliga filmen och efter det blev det lite småprat med fika och kortspel.

Nu ska jag gå och lägga mig för imorogn ska jag till stan med 10 bussen. Jag ska till tandregleringen och sätta dit en fjäder jag lyckats bita lös.
Sov så gott :)

Idag

Tisdag:
I Tisdags var jag på IKEA med tjejgruppen. Vi åkte dit med en buss som gick från Efyran. Det blev inhandlat sängkläder, iskuber och godis från Candyworld ;)


Onsdag:
Idag var jag i bygdsiljum och åkte slalom med Olivia. Efter jag kom hem for jag till Tobias och var med massa kompisar där, vi körde Pandoras ask (eller som Ida kallar det Birgittas-låda) och såg film Prey heter den. Sen såg vi lite Big Brother repris och sen for jag hem och nu sitter jag här och skriver. Imorgon är det även tänkt att vi ska till Bureberget och åka slalom.



mjölk.......

Har haft Olivia hos mig ikväll, vi har sett Camp rock som var ganska töntig men då var ju Joe jonas med och gjorde allt bättre, vi har även käkat massa muffins och glass, skrattat åt  mjölkpaket. Nu ligger Olivia på golvet och skrattar åt att jag var så klantig en gång....





Enchanted

Idag så såg jag melodifetivalen och efter det blev det att jag såg filmen Enchanted. Jag tycker att den var riktigt bra!


RSS 2.0