Robert Pattinson


grrr!

Min födelsedag...

Nyss for den sista som firade mig hem. Mycket trevligt var det, hela dan har varit trevlig.
Vaknade kring 9 av mamma och pappa som kom och grattade mig. Fick några presenter och så. Sen blev det dushen fixa mig sen bar det av till stan med Olivia. Följde henne för att ta spruta hålla handen och skratta åt henne. Det blev bara en tröja med fransar från Gina köpt. Sen gick vi på Subway och köpte macka och kakor och en Smoothie från Waynes. Sen gick vi till älven, åt och njöt av det fina vädret.

När jag kom hem så dröjde inte det så länge innan släktingarna kom då blev det mycket fika. Presenterna jag fått idag var ett par converse, fina kläder, pengar, godis, ett smycke, hårvax, en sked och ett presentkort. Tack för allt!

Min och Olivias utflykt till stan:


Mina Nya Skor!


16 på Torsdag



Jordgubbar och en snigel

Vaknade nyss har klätt mig också så nu ska jag gå och städa mitt rum för imorgon så kommer det folk för att fira mig för jag fyller faktiskt år på TORSDAG!!!!!

UPDATE dem kommer på Torsdag ist.

Mammas klocka


Idag har jag följt mamma på stan för att köpa presenter till mig för jag önskar mig ett par skor så då var jag tvungen att prova ut dem. Sen så köpte jag en mössa och en ring från H&M och bytte batteri på en klocka som mamma hade förr i tiden så den är jätte gammal, men nu funkar den igen.

Rast från Städning




1. En Båt. 2. Rönnskär. 3. Bures Vindkraftverk

Bilderna ovan är från Pappas födelsedag. Vi for ut en kort sväng med Magnus minibåt.

Idag har jag hunnit med mycket än jag vaknade ganska sent. För man hinner mycket när det är ett sånt pissväder. Just nu håller jag på att städa mitt rum och sätta upp hyllor. Det var verkligen på god tid. Men nu ska jag fortsätta städa. Ha en bra dag allihopa!

Djursaker...



Idag efter jobbet kom mamma och hämtade mig sen for vi till stan för att köpa presenter till pappa för han fyller år imorgon (idag). Jag köpte även en tiger-ring från Glitter  och sen slog jag till på ett par leopardstrumpisar från H&M.
 Nu ska jag gå i säng för det blir jobb imorgon. Ska upp vid 7, men nu har jag bara 3dar kvar sen är det över. Det kanske blir nåt extra jobb men vi får se. Sov så gott...

Johnny och June



Har nyss sett klart filmen Walk the line som gick på trean. 
Borde gå och lägga mig nu för jag ska upp klockan 7 imorgon. Bara en vecka kvar av mitt jobb, sen kommer pengarna. Inte mycket men bättre än inget.
Nu ska jag gå i säng.

Jordisar

Igår var jag på trästocks och lyssnade på Veronica Maggio och Moto Boy. Det blev bara en kort sväng därborta.

Idag så följde jag mamma och mormor för att plocka jordgubbar där min morbror har ett hus. Vi fick hem jätte mycket jordgubbar. Sen for vi till mormor som bjöd på fika. Och nu har jag nyss ränsat klart alla jordgubbar. Några ska vi frysa in och resten ska jag äta upp nu på studs!

Bilder från idag:




Härligt väder idag?

VIlken otur man kan ha!! För idag på jobbet var det jätte varmt och soligt så jag tänkte att när jag slutar och kommer hem så ska jag ta på mig shorts och bara njuta av solen. Men nae inte ska det gå. Det är varmt ialla fall men ingen sol och alldeles svart på himlen det börjar säkert regna. :(


Några gamla bilder från när vi var på väg mot lule

3 BRA LÅTAR!!!






TRYCK PÅ BILDERNA FÖR BRA MUSIK!
NI MÅSTE LYSSNA!

Movie Star



Här är några filmer jag har sett nu under sommar.

text

Ikväll ska jag till folkan i hjöggböle och va med samma människor som jag var med igår. Vi ska ha en tjejkväll äta mat och sånt. Idag har min familj varit hoss min mormor och firat henne. Vi åt massa tårta och svälde upp
och då hade jag på mig det HÄR.

Ha en bra kväll för det ska jag!
+ nu har jag lagt in alla bilder från stadsfesten inte så många blev det.
Bättre sent än aldrig.


Visst vill man?

Visst?
Visst vill man!?! Tänk er alla klädkedjor, all mat och ALLT GODIS! Inte för jag har smakat allt på bilden men jag vill.

Andra dan på jobbet är avklarad. Det är lite drygt och ibland är det är så äckligt så jag får spykänslor. Så detta är inget jobb för mig i framtiden och även om jag måste välja mellan ålderdomshem eller bo på gatan eller nu överdriver jag lite.
Aja, men ha det så bra idag, njut av det vackra vädret! ;D

Det var det sommarlovet

Det var det sommarlovet för idag börjar jag jobba i tre veckor framåt... Första dan idag då börjar jag klockan ett, men sen alla andra dagar så jobbar jag från 7 till 4. Ni får önska mig lycka till. Nu gå i duschen.


Linn, Jag, Tobbe, Olivia och Mathilda

A Muffin



Hare



Nu drar en taggad Olivia till stadsfetsten för att träffa underbara människor och skrika tills hon blir hes!!
Hare

Igår kom min bror hem...


Olivia och jag
Några bilder från Olivias stuga

Igår kom min bror hem, han har lov i 4 veckor från sin skola i Katrineholm. Jag var även med Olivia igår och efter ett tag så kom Nicklas och hans lillebror hem till mig. Vi såg filmen Wallander Jokern.
Ikväll blir det Stadsfesten och även på lördan. Så nu får jag nöta Erik Hassle så jag kan hans låtar till ikväll.
Ha en bra dag...

Disponentvägen





Tygkasse - Monki. Shorts - Åhlens. Svart t-tröja. Brillz - Accent. Röda skor. Orangea naglar - Depand. Kedjor. Klockhalsband en gåva.

Detta hade jag på mig när jag var på stan och även nu.


Idag och en annan dag






Idag var jag på stan med Olivia och Moa. Det blev inhadlat några saker (kommer sen). Vi kollade på markanden och på karusellerna, vi skulle egentligen åka men sen vågade vi inte, kanske blir imorogn får se och sen shoppade, köpte även nybakt munk. Moa bjöd mig på fika på waynes och gissa vem som satt där käka soppa, jo Johan Palm och han bror. Först såg jag han bakirfån och tänkte vilken ful frilla den där killen hade. Men sen såg Olivia att det var han och hans bror. När jag Olivia kom hem så for vi och köpte varsin glass.









För nån dag sen så sov jag över i Olivias stuga, det var väldigt mysigt. Jag, hon och hennes syskon skulle ta båten till storstrand och mitt ute på havet stannde motorn och vi fick inte igång den. Så då började Olivia ro till stranden, men det var tur att vågorna var med oss och att det inte var så långt kvar. Så då badade vi där och sen kom hennes föräldrar och bogserade hem båten.

RSS 2.0