Jippi



Kom nyss hem från Olivias stuga. Hade det väldigt trevligt där var med om ett litet äventyr. Mer om det sen, kommer bilder sen också.
JAG KOM IN PÅ HANTVERKS!!

Vaknade kring 8






Shorts från Åhlens, Brillz från Accent, Sandaler från Cubus & Body från Gina Tricot

Vaknade tidigt idag kring 8 men klev upp vid halv 9. Sen fika jag furkost. Fick ett uppdrag av pappa att vika tvätt sen blev det att göra nudlar till lunch. När mamma kom hem så drog hon och jag till stan. Tog med mig börsen bara för att men hittade riktiga fynd på rea och vanligt pris. Ikväll så blir det Olivias stuga. Nu packa till det.
Hare!

The Way You Make Me Wheel




1.Olivia cyklar. 2.Min cykel. 3-5.Olivia leker. 6.Jag, hehe. 7.Olivia gungar. 8.Jag gungar. 9.Olivia ger mig fart. 10-11. PEACE!

Igår var jag med Olivia först såg vi filmen I Taket Lyser Stjärnorna. Den var hur bra som helst, det bara kom tårar. Om man inte gråter till den filmen har man typ inga känslor. Anyway, så for vi ut och cykla sen. Vi for till en lekpark, vi pratade och gunga. Sen for vi hem till mig och satt vid datorn såg lite Happ Tree Friends, haha. Sen for hon hem och jag gick och la mig.
Byebye



EN BLÅ KJOL


legat och stekt.



1. Bella, 2. Blomma - bilder tagna för ett tag sen

Idag som nästan alla dagar i veckan så har jag legat och stekt. Idag var jag på sjöbo med olivia, planerar nog att fara dit imorgon också. Har ätit mat hos mormor grillat och jordgubbspaj, mums. När jag kom hem så såg jag filmen changeling med mina päron, super bra ni måste se den!! Sen drog jag till albin, träffade folk osv. Nu sitter jag här och lyssnar på linns lista som hon skickade till mig och sen käkar jag lite jordgubbspaj som blev över sen middagen.
Nu ska jag försöka göra mig klar för sängen, hare!


Calippo Refresh



Idag vaknade jag kring halv tio av värmeslag, då gick jag ner i källaren för att svalka mig. Sen käka jag frukost och därefter gick jag ut med hundarna. Ringde ett samtal till linn och sen käka jag nudlar. Tog moppen till stan träffa linn for och bada och sola på vitberget. For hem.

Kvällen har tillbringats med mamma. Gick ut och gick med hundarna stannade av vid statoil och köpte glass, en Calippo blev det för mig. Sen gick vi hem och nu ser vi strunt på tv.
Imorgon blir det sjöbo med moa och några andra.
ha en bra kväll


en taggig sak

Dagen blev ändrad igen det blev attt bara vara med några fina människor.
Vi cykla omkring käka lite glass osv.
Några få bilder från ikväll:





Vilken frukt har kärnorna på utsidan???




En vanlig jordgubbe och en doppad i choklad.
Vad tycker ni om det?


Ändrade planer. ...

Ändrade planer. Det blir att stanna i bure och spela fotbollsgolf med några vänner ist.

Några bilder från midsommar kommer här:










Tack för den bästa midsommarn!

Pizza


Adiam Dymott

Idag vaknade jag med ont i halsen och ont öronen. Jag hoppas att jag inte blir så mycket mer sjuk än så här, vill inte vara sjuk på sommarlovet. Sen gick jag gick ut med hundarna och efter det så la jag mig och sola en stund. Men nu ska jag duscha för sen efter maten så ska jag göra lite ärenden åt min mormor och kanske hämta en cykel jag ska få.
Btw tryck på bilden för att lyssna på en bra låt!


CUPCAKES


These Photographs


These Photographs - Joshua Radin

Med denna låt säger jag God Natt. Men jag kommer inte att somna på ett tag för jag sov ju typ hela dan, men jag ska försöka sova nu och jag får hoppas att jag är bättre imorgon.
sov så gott

En filcka med hippieband



Här är mitt första resultat av mina rit kunskaper. Enjoy!

Hej!

Hej! Nu har jag haft en liten paus men jag vill ändå fortsätta att blogg. Det kanske inte blir så ofta och kanske lite mer bilder, men vi får se. Ni kanske har sett att jag har gjort en ny kategori som heter: jag ritar. Den kommer att fyllas på senare.

Men då kan jag börja med att berätta vad jag gjorde igår. Jag fick besök av den efterlängtade Moa. Vi såg film, gick ut och gick, pratade en massa, skratta och käka glass. Jag åt min första Ben and Jerrys igår, tack vare Moa. Den var hur god som helst så det blir då inte min sista.

Idag har jag mått bajs, har typ sovit hela dan försökt att äta med det blev inte så lyckat. Så idag blir det ingen träning för mig, hade verkligen hoppats på det för det var ett tag sen nu men då får jag se fram emot på torsdag.

Jag köpte en Cookie Dough och Moa en Half Baked


dgjkögee

Olivia tar en paus!

Olivia släpper en bildbomb

Här kommer några bilder från skolavslutningen:

Flickorna innan kyrkan


Oskar, Ludwig, Julia, Albin


Lena och Pontus


Ida, Josse och Susanna


Uppställning för att gå till kyrkan


Linn och Elias


Andreas, Olivia och Samuel



Ebba och Mattias

Lena och Albin


Julia och Simon


Tobias, Björn och Evelina


Betygsutdeling


Mitt betyg!



Lena, Mathilda, Olivia, Susanna, Ebba och Linn i Hembygdsparken


Flickorna med sina betyg


En bit ur 9B


Älskar er!!


Olivia och jag


Pär och Christna kommer att sakna er


Det var denna skolavslutning, tack för den! Tack även för avslutingen på Munkviken!



la lala la

Gick ju ut nian igår. På kvällen for alla nior till munkviken för att vara med varann en sista gång. Är hur trött som helst har inte sovit i natt, så det blev lite sovning när jag kom hem. Vad händer ikväll, vill nån hitta på nåt eller är alla för trötta?
+ det kommer bilder snart från avslutningen.

Gå på bio nån gång?

I går på skolan hade vi fotbollsturnering, gick inte så bra förlorde alla matcher. Men vi är vana. När jag kom hem så ducha jag osv gjorde mig klar. För sen så skjutsade mamma och pappa, mig, olivia och fanny till mobacken. Vi var bjudna till en tackmiddag för vi hade hjälpt till på barnenskonferens. Nu är jag även inte sur på dem längre för vi ska få ersättning för resan och sen fick alla som hade hjälpt till 100kr på bion. Så är det nån som vill se med mig? Sen efter middan så for vi hem. Och då cyklade jag och olivia upp till skolan för där var folket, därefter så drog vi hem till niklas och hoppa studsmatta osv. Sen for jag och olivia hem till mig och åt kladdkaka.


Har ingen bild, så ni får nöja er med mina kunskaper på paint.

Katten kasper

Igår for jag till stan för att vara med Linn och Ebba. Så jag mötte upp Ebba i yttervik för hon skulle åka bak på min moppe. Sen drog vi till stan. Vi visste inte vad vi skulle göra hos Linn så vi drog ner på stan, först så gick vi på max för Linn var hungrig. Sen drog vi på domus och mötte Linns kusin. Det var mycket folk där och polisen var där. Och en sån där  dag borde polisen tjäna jätte bra även om dem inte gjorde nåt där dem typ bara prata med folk, osv. Sen gick vi hem till Linn. Och i tunneln vid järnvägen låg en katt. Så vi tänkte att den hade kommit bort så då ringde vi nummret på halsbandet. Och sen en stund senare kom ägaren och hämtade den. Han berätta att den bruka försvinna hela tiden så han är vana och hämta den överallt. När vi kom hem till Linn så gjorde vi typ inget så jag och Ebba for hem.



GE MIG



Ge mig, snälla! Om ni undrar vart nåt kommer ifrån så är det bara och fråga, jag orkade inte skriva ut det. ;D

bara text.

Idag vaknade jag tidigt - fika frukost -sen drog jag med moppen tills susanna. Därifrån fick jag skjuts med bil till stan. Alla som skulle spela mötes på statoil. Vi var bara 11st. Vi drog till kåge för att spela match mot kaif. Vi fick stor stryk vågar inte ens skriva vad vi förlora med. Men vi kan skylla på att vi inte hade några avbytare osv.
I går var jag med massa kompisar. Först var vi på byagården och skulle se film men då funka inte tv, så då for vi till ebba och skulle film. Men där funka de inte heller tvn så då fick vi hitta på nåt annat, det blev bara en massa prat ist. Igår var även ida med oss som nyss hade kommit hem från mallis, hon var jätte brun. Hon berätta om vad hon hade gjort osv....
Aja vi hörs sen idag, kanske.

bättre?


Ett par tuffa brudar!

Hade match idag, förlorade som vanligt. Men vi blir faktiskt bättre: första matchen 0-13, andra 1-11 och idag 1-5. Jag är typ stolt över mitt lag, men vi borde bli lite tuffare i närkamperna osv. Men på lördag så tar vi Kågedalen.
Igår var jag på stan blev lite krimskrams inhadlat + att jag klippte mig. Idag på skolan har det inte hänt nåt. Jag fattar inte varför vi är ens på skolan betygen är ju redan satta.
Aja, vi hörs. Nu torka mitt hår.

RSS 2.0