Igår var ...

Igår var jag med massa kompisar i Bure. Först laga vi mat, det blev wok. Efter vi hade ätit for vi till tallbacka och såg hockey. Sen for vi till Statoil och hyrde film, När vi kom hem till Tobias igen såg vi film och åt efterrätt.

Idag vakna jag tidigt, åt frukost och följde mamma till stan hon skulle klippa sig och behövde mig som stöd. Gick en stund på stan köpte en ögonskugga och en t-shirt. Vi käka på Wok & Roll och jag beställde Wok.

Ikväll ska jag till sjöbotten och va med kompisar, får se vad som hittas på.

Ögonskuggan jag köpte är från Viva La Diva.



T-shirten är från gina.


Häftigt tryck??

Idag var ...

Idag var jag även med tjejgruppen. Vi baka olika kladdkakor som vi ska sälja på cafekvällen som vi ska ha för att få ihop pengar till våran resa vi ska göra. Förhoppningsvis så tar vi hos till Stockholm.

Bland annat gjorde vi denna kladdkaka:







Make Up Store

Idag var jag och fick en sminkning på Make Up Store. Fick ett presentkort i julklapp av mamsen så det blev bara 49 kr jag var tvungen att betala för jag steg över 495 kr. Och jag fick ett läppglans gratis för att om man boka smink-tid innan den 27/2 fick man en liten present.

Sminket jag valde:


Dual Foundation - Stockholm


Blush - Lush


Microshadow - Old Gold


+ Idag har jag varit och hämtad mina Forever 21 saker!!!!

Single Ladies

Single Ladies - Beyonce





Denna låt har just nu på hjärnan.

Make Up Store

Imorgon så ska jag bli sminkad på en make-up-kurs på Make Up Store. Jag fick presentkort i julklapp, så gratis smink är aldrig fel!



Nu Shear Genius på Kanal 5.

Har nyss ...

Har nyss gjort klart Hk läxan man har till imorgon. Annras i dag så har man legat på soffan och slöat.

Nu så ska jag fika, dricka te och se på film med mamsen. Vi ska så Den bästa av mödrar.



lets dance

Är med massa kompisar hoss Ebba, just nu ser vi lets dance. Få se vad vi hittar på sen!!!

Attityd

Har klippt mig idag på Attityd och sen när jag kom hem från frissan så färga mamma mitt hår. En väremskyddande spray införskaffades idag från Attityd.

Hoppas den är bra!!

Läxa

Efter kören så hängde jag med några kompisar för att se på hockey(killarna i klassen spela och mötte boliden). Jag tänkte se bara en liten stund för vi har prov imorgon och jag har inte tränat nåt, men jag såg hela matchen. Det blev 11-2 till Bure.

Imorgon så drar jag till stan och klipper mig som var ett tag sen. Så det är verkligen dags nu. Klippning blir på attityd för där har man presentkort som man fick i julklapp.

Nu: träna på svenskan.




+ idag kom Forever 21-paketet. Längtar tills jag får mina saker!!!


Glasögon



Hitta dom här glasögonen nyss hemma och jag passar verkligen inte i dom, så vad ska jag göra med dom??

Kreativ



Var lite kreativ i Lördags och sydde min rutiga kjol och gjorde det här armbandet.
Så vad tycker ni?? :)

Skridskor


En gammal bild på min kära vän Linn med sin vita hockey-hjälm.

Skridskor imorgon på gympan. :(



Rutigt


t-shirt, strumpbuxor - H&M. Rutig kjol - hemmagjord. Stickad väst - Åhlens.

Bureberget

Idag har jag varit på Bureberget med min vän Oivia, så nu är jag alldeles slut och kommer säkert att somna fort idag. Backen var väldigt isig så vi åkte iskogen och hittade på egna skogsspår som tog ca 20minuter att åka.

Bilder från idag:





Bloglovin

Jag tycker då du ska skaffa bloggkoll, så om du skaffar bloglovin eller redan har det så kan du ju lägga till mig. ;)




Följ min blogg med bloglovin

äpple och vanilj

Ett snabbt tips innan jag ska äta, tipset är på en ny bodylotion från ACO. Den kan köpas på Apoteket och återfuktar jätte bra. Det är äpple och vanilj doft.


WOK

Det är redan helg och det känns så skönt för jag är verklgen trött och slut. Men ingen vila för att imorgon är det öppethus på alla gymnasieskolor här i Skllefteå. Mamma och Pappa ska på Lövångers revyn ikväll och sen äta nånstans, så jag är hemma själv så då blir det att värma rester och ikväll ska jag nog va med Olivia.

Nu uppvärmd wok.

Årets första semla är äten!


Årets första semla är äten!









Forever 21

Jag har ju beställt från forever21, så nu tänkte jag visa vad som jag beställde:







Ny

Ny design. Tack Olivia av lånet av erat Photoshop! :)
Tycker ni den blev fin?

Oriflame

Ett snabbt tips på ett jätte bra läpp-balsam från Oriflame.


äppelpaj :)

Om cirka en timme är det möte med tjejgruppen så innan det ska jag hinna träna innför engelska förhöret vi har till imorgon. Så jag ska börja med engelskan nu.
Bye bye äppelpaj :)


Bild från i sommras, när tejegruppen var på Trästocks.

Lisa Miskovsky - Lady Stardust



Låten vi ska ha på musiken.

Tisdag

Har nys duschat och krypit ner i pyjamasen och läst lite engelska som man har till Torsdag.

På musiken så ska vi spela in en låt i grupp och då är jag med Olivia. Vi ska köra Lady Stardust med Lisa Miskovsky.

Imorgon så har jag möte med tjejgruppen, då ska vi fika lite och bestäma var vi ska fara. Själv så tycker jag vi ska fara till Stockholm för där har dom bra shopping och sen kan man på grönan.

Här kommer en gammal bild på mig och Olivia. ♥



Nu: se TV!

Dagens...

.....smycke är ett länk-armband från Glitter som jag fick i Julklapp. + att jag hade på mig mina nya örhängen, också från Glitter.


Lip Smacker



Detta läpp-balsam köpte jag på stan i lördags. Det är från Kapphal. Det luktar verkligen CocaCola men smakar inte lika mycket som det luktar :P

MONKI

När Mamma och Pappa kom hem från Katrineholm så hade dom stannat i Sundsvall och gått på IKEA och MONKI. Då köpte hon en jätte fin tröja åt mig. Det var så fin påse och en sån fin baksida av kvittot också. :D

Påsen:



Kvittotsbaksida:



 Och Tröjan:





 

Dagens Shopping



Det var alltså det här jag köpte på min snabba shopping runda idag.
Lip Butter - The Body Shop & Örhängen - Glitter.

Oriflame

Carro hon säljer ju från Oriflame och då får hon alltid lite gratis saker och hon har så mycket som inte hinner använda så jag fick några grejor av henne.




Jag fick:
  • En Ansikts-rengörare kräm
  • Sminkborttagning
  • Tvål (Mango & Yoghurt)
  • En Body Lotion

hem från Skellefteå

Kom nyss hem från Skellefte. Magnus och Carro skjutsade hem jag och jonna. Det känns lite konstigt att Mattias inte är hemma, men det är väl nåt man får vänja sig med.

Tack Magnus & Carro för denna helg!! :)

Robert Pattinson

Har nyss sett klart andra delen av Twilight. En mycket bra film där dessutom denna snygging är med:


Robert Pattinson

Britney Spears

Kom nyss hem från stan. Det blev lite snabb shopping, jag köpte allt på rean så det blev jätte billigt. Jag köpte en BH från H&M 49.50kr, en läpp-balsam från The Body Shop 55kr och ett par örhängen från Glitter 20 kr. När jag kommer hem till Bureå så kan jag ta kort och lägga upp bilder.



Nu sitter jag och ser  All Access på MTV. Det handlar om Britney Spears liv. Det är ju synd om hon när hon far in och ut från Rehab och när hon rakar av sig sitt långa hår osv...

Helgen in the big city Skellefteå

Nu sitter jag i min brors lägenhet och kollar på när han spelar på sitt playsation 3. Jag är här för att min yngsta storebror ska flytta till Katrineholm(ligger ca en timme från Stockholm) och då skulle mamma och pappa följa han dit ner så då sa mamma då får välja att vara hoss Magnus och Carro eller hoss mormor, så jag valde magnus och carro. Så jag och Jonna var där tillsamans.

Jag har inte kunnat blogga i helgen för att det har varit nåt fel på deras dator, så här kommer en liten resume på vad jag

har gjort i helgen:


Fredag:




Efter skolan så for jag till Skellefteå med bussen, på bussstationen väntade Carro på mig så vi gick till lägenheten tillsamans. Vi gick ut och gick med Jonna. Sen gjorde vi tacos, sen kom magns hem så då åt vi. Senare mot kvällen så såg jag och Carro Let´s Dance. Efter det var slut blev det lite skräp tv och sen gick vi och la hoss.

Lördag:

Efter jag hade vakna fika fruksost och lunch så tog jag och Magnus, Jonna ut på en liten promenad den bar av till stan. Jag  passade på att köpa mitt favo-godis från godisvågen( mandel-polkagrisar från byske) jag köpte också ett smackers coca cola.

Efter vi hade ätit middag(tacos i gen) kom Carros syrra Malin dom skulle beställa från Forever 21 så jag fick beställa också. Jag kan lägga in sen vad jag köpte. Sen drog jag ner på stan där jag mötte Albin och Linn. Vi gick på hemmakväll och hyrde Nära och Kära. Vi orkade inte gå till Linn så vi åkte lokalare, i bussen ringde vi Tobias och tvinga han att komma. Tobias kom vi såg filmen men den lagga hela tiden så vi stängde av den och sattde hoss vid datorn.

När jag kom hem till lägenheten så såg jag och Carro halva Twilight sen gick vi och la hoss.



Söndag:

Nu när jag har ätit fruckost/lunch så har jag tänkt att dra en runda på stan.

Så hejsvejs

Student - Konfa


 Bilder från i sommras - Mattias (bror) tar studenten     Jag firar min konfirmation.

Sitter och sorterar och kollar på gamla bilder (där av bilderna↑).  Har varit på stan idag med Olivia. Jag köpte inget till mig själv men två presenter. En till min mamma för hon fyller år och en flytt-present till min bror för han ska flytta till Katrineholm. :( 

Imorgon är det dags för skola igen. Är inte peppad på det. Inge mer vara uppe länge och sova tills klockan ett på dan.



På väg till stan

Från i sommras.
Längst fram Linn
Mitten Susanna.
& Jag längst bak.


Idag så vakna jag 10, gick och fika frukost och klädde mig. Sen satte jag mig vid tvn och slappa till Rachel Ray. Sen så laga mamma mej en god lunch som heter quesadillas. Det är 2 tortillabröd som man lägger ihop och imellan så har man tex, ost, skinka och tomater sen steker men det i en stekpanna.

Kvart över 1 kommer Olivia och hennes mamma hämta mig för då ska vi till stan, så jag ska nog fortsätta göra mig klar.

SNYS SEN!

Idag så har jag varit med Olivia.


Bild från i sommras på Bella.

Idag så har jag varit med Olivia. Vi har varit ute och gått med hundarna, spelat Icy Tower och fikat!!

Imorgon är det tänkt att jag och Olivia far en vända på stan och kollar om det finns nåt från rean kvar.

Kram :*

NYÅRS!

Här kommer lite bilder från nyårs:

Först så vänta vi tjejor på maten...



...som killarna gjorde åt oss.



Sen satte vi oss till bords...



...och började äta.



Och så vidare.... Vi lekte lite lekar, dansa och sjöng lite singstar.



Vi fira ju så klart tolvslaget.




Övriga bilder:

 







Puss♥

Idag så spenderade jag min kväll med min kära bror mattias (aka matt_boy). Vi såg Without A Paddle 2 och käka taco-chips med dip. :P

Dagens bild blir på mig och josse från trästocks:


Puss♥



I AM LEGEND




Nu är filmen slut och den var hur bra som helst.

Igår, Idag, Nu



I går var jag med Albin och Linn och då såg vi WALL E.

Idag så var jag och åt middag hoss mormor, väldigt trevligt.

Nu så ska jag se I am Legend och käka hallonglass.

SeeYa

Live Your Life

Denna låt dansa vi till igår :P



T.I. ft. Rihanna - Live Your Life

Nyår


GOTT NYTT ÅR!


Har nys kommit hem från Tobias där årets nyårsafton friades. En hel galen kväll belv det. Men det här är den bästa nyårsafton jag har varit med om. Tog några bilder som kommer senare.  ;)

RSS 2.0