TRASDOCKORNA





Night Flight

Igår var jag på Night Flight och skulle se killarna i klassen spela och träffa folk. Det var ganska drygt och jag ska då inte dit nästa år.

Men idag har jag tagit på mig leggings och en stor tröja som jag går omkring i och myser. Ikväll hade jag då tänkt att se melodifestivalen och käka smörgåstårta.


Blommigkjol

Idag hade jag på mig min ny sydda kjol, ett par skor från mammas tid och ett jätte fint klock-halsband som jag fick i julklapp av Magnus och Carro.





Kemi + Blommigt

Idag har jag tränat på Kemin - elektrolys och sånt. Jag har även varit på Gluggen på tjejgruppen möte och bestämt vad vi ska göra så vi får in mer pengar. Och när jag kom hem därifrån så sydde jag klart min kjol som jag har hållt på med nu länge som aldrig blivit klar, men idag blev den klar. Jag kanske ska den imorgon ni får se.



+ vad tycker ni om min nya header? ;)

Jag och Olivia

Nu ska jag dra och vara med Olivia.


Jag och Olivia

Melodifestivalen-Bilder

Idag var det tänkt att jag skulle till yttervik men då fick jag mig inte dit. Så jag och olivia ska hitta på nåt här i bureå.

Har inte så mycket att skriva så här kommer några bilder:




Från Melodifestivalen.

Melodifestivalen

Ikväll ska jag följa mamma och mormor och se melodifestivalsgenreppet.



BOMB


På stan

Var på stan idag för att shoppa lite gran. Jag och Olivia gick till melodifestivaltältet men det börja inte förän klockan 17 och då skulle vi fara hem så då missa vi Amy Diamond för hon skulle uppträda.

Men det är blev i alla fall handlat:


Shampoo & Balsam - H&M, Tröja - Gina Tricot, M&M - Candys

Melodifestival-tältet

Följde med Mamma och Pappa till Mormor idag, vi skulle hjälpa henne att flytta. Hon bjöd såklart på jätte mycket fika som alla gamlingar gör. Direkt man far till en gamling som farfar eller mormor så får man räkna med fika och det är ju inte lite heller man får. Medans dom smaskar på en liten kaka så har dom ställt fram flera sorter till deras gäst.

Imorgon blir det att kliva upp tidigt för jag ska vara hos tandgubben klockan tio i 8, det var tänkt först att jag skulle åka buss till stan men då fick jag åka med Olivias pappa som ska till jobbet.

Jag ska även till stan efter skolan med Olivia för då ska vi se på Melodifestival-tältet som står på torget och all andra Melodifestival saker som finns i stan nu.

Nu: måla naglarna blåa :P


Semla & Te

Har nyss käkat en semla och druckit te med mina päron.

Annars i dag så har jag sett Tv, tränat på SOn vi har till på fredag och har varit på fotbollsträning.



Mormor och Morfar!




Maroon 5 & Rihanna

Igår kunde jag inte sova så då slog jag på Tvn och zappa runt och då stanna jag vid den direkt sända grammysgalan från amerika. Och då var Maroon 5 & Rihanna nominerad till Best Pop Collaboration With Vocals med låten If I never see your face again. Men vann var Robert Plant & Alison Krauss med Rich Woman  , har ingen anning vilka det är.



Maroon 5 feat Rihanna - If I Never See Your Face Again

GRAMMY.com

LOVE GURU



Såg nys klart filmen The Love Guru med mina päron.

Header



Vad tycker ni om min nya header?

Lördag

Kom för ett tag sen hem från Susanna som bor i yttervik, var där med massa kompisar. Först såg vi en film, Fishy heter den. Sen gick vi ut och lekte i snön. Efter det gick vi in drack varm choklad och fika varma mackor. sen såg vi Fist of sen på mTV och dörefter bar det av hem till bureå.

     
     

     



Så här ser man ut efter man har blivit snöpulad av Josse - man blir ett emo

MAMSEN

Tycker ni jag är lik min mamma??



Min mamma när hon konfa sig för typ 100 år sen. ;)

Torsdag

Min dag idag har bestått av nationella-prov, bon aqua, vindruvor och tv. Nationella gick bra och jag var nöjd med min novell men jag han inte ren skriva hela, så slutet fick jag lämna in på kladdpapper. Vi fick tre timmar på hos och jag var lite för seg, men det var kanske för jag käka så mycket druvor och drack så mycket vatten.

Imorogn är jag ledig, lika så på måndag för lärarna ska ha nån utbildnings tjafs. Imorgon så här det även cafekväll på gluggen som vi i tjejgruppen har ordnat för att få in pengar. Vi har bjudit in föreldrar och kompisar. Vi har även skaffat fram nån som ska spela gitarr och en som ska sjunga, så jag tror det blir bra. Kom och fika vet ja!!



Våran ena hund Jonna

Tootsie Pop

I går var en Amerikansk tant på skolan och hade en amerikansk-no-lektion. I slutet av lektionen fick vi en amerikansk klubba, tootsie pop heter den.


Brevlådan

På skolan idag har jag haft del A i nationella. Gick så där hann inte alla frågor. Har ett till på torsdag. Hoppas det går bättre.

Idag kom ett paket i brevlådan, det var mina gina tricot saker jag har beställt. En topp och ett par chinos.

Nu ut med hundarna.

Sakerna från gina:






Bella





Bella fick ställa upp som modell.



Kanin


Om du har tråkigt, så tryck på kaninen!!!
hihi


header


Snabb gjorde en ny header på Picnik.

RSS 2.0